Bez práce (moderátora) nejsou koláče (pro autora)

24. 2. 2023

Naši rodiče stále nerozumí tomu, co my to v Hithitu vlastně děláme. A občas se někdo zeptá, proč si bereme provizi z úspěšných projektů. Proč? Odpověď je celkem snadná 🤷‍♀️ – je to služba. My tu pracujeme. My vám pomáháme. My se staráme o vás i vaše přispěvatele a především o projekt!

My váš projekt umíme vyšperkovat, zlepšit, kriticky posoudit, doladit, dát mu hlavu a patu a nastavit tak, aby měl co největší šanci na úspěch. My vám předáme zkušenosti získané za 🔟 let fungování, rady a tipy ze 4 600 projektů a k tomu všemu vám na míru.

A jak? Při tvorbě projektu vás vedeme detailní zpětnou vazbou psanou přímo na váš projekt, můžete se kdykoliv na cokoliv zeptat a navíc budeme na telefonu před, během i po skončení projektu pro vás, ale i pro všechny vaše přispěvatele. Budeme k ruce ✋🏼, protože jsme v tom společně a VÁŠ ÚSPĚCH JE NÁŠ ÚSPĚCH. 🥳

Tak tenhle článek je nejen pro naše rodiče, ale i pro všechny naše potenciální autory.

👁️‍🗨️ Čtení zabere 5 minut.

Že se tu neflákáme, dokazuje i zpětná vazba, kterou od autorů máme, a nyní se na ní podíváme zblízka:

Tak například z tohohle makovojahodového koláče s trochou drobenky můžeme vyčíst, že ⅓ autorů se k nám vrátila. Špetka lidí z jiných portálů raději přešla k nám a víc než polovina autorů k nám přišla se svým vůbec prvním crowdfundingovým projektem. Tak se nebojte k nim přidat, rádi vám pomůžeme!

Hou, hou, hou! Třetina lidí nás doporučuje svým známým? Toho si nesmírně vážíme! A proč asi? Možná za nás odpoví další obrázek!

Možná proto, že autorům nejvíce pomáhá přímo zpětná vazba od moderátora. Inspiraci je možno pochytat také ze starých (námi komentovaných) projektů či na blogu Hithit Live (kde se právě nacházíte), kam přidáváme obsah, který sami tvoříme, a víme, že by autorům měl proces přípravy i kampaně ulehčit. A pokud si k tomu všemu ještě poctivě přečtete naši Příručku úspěšného projektu, kterou vám zašleme v e-mailu po schválení návrhu projektu, tvorba projektu už bude hračka. A kdybyste ještě pořád pochybovali, moderátor je plně k dispozici.

Spokojenost autorů s moderátory je veliká. My se snažíme k autorům chovat co nejlidštěji a opravdu jim s projektem pomoci. Ještě se pochlubíme zpětnou vazbou od vás pro nás:

Tak pokud ještě váháte, klidně nám rovnou napište (info@hithit.cz) nebo zavolejte (+420 778 738 664) a my už vás o svých dovednostech přesvědčíme! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *